RSS Feed for This PostCurrent Article

Nyheter i bildbanken

För tillfället fotograferar jag mycket mindre än vanligt. Det har till största delen att göra med att det är väldigt mycket att göra på jobbet och att jag är engagerad i flera olika projekt där, men också att min make och jag har börjat fundera på att bygga nytt hus! Vi spanar på Hemnet, vi tittar på ritningar och planlösningar – och vi fixar på vårt nuvarande hus inför en eventuell försäljning…
Sedan är det faktiskt så att jag redan har fotograferat nästan allt i min vardag… Motiven har helt enkelt tagit slut! Vårens knoppar ser likadana ut som förra och förrförra året, och jag kan inte lägga in en massa dubbletter på FotoFinnaren.se
Därför är bidrag med nya motiv och ämnesområden mycket välkomna!
Jag har dock fått en del fina bidrag nyligen. Barbro Malm har bidragit med nya fina bilder, bl.a. av Highland Cattle, och själv har jag fotograferat lite leksaker och några bilder av regn och hagel i kategorin väder. Välkomna att kolla och hitta och använda!!

Trackback URL2 Responses to “Nyheter i bildbanken”

  1.   By Anne-Lie on Jun 21, 2009 | Reply

    En liten fundering på ditt namn Pixel Cat – ett namna jag sett på en annan sajt och det där med husprojekt känner jag i så fall igen. Kan detta stämma?

  2.   By Gunilla on Jul 1, 2009 | Reply

    Jodå, så är det helt visst. Favouritemum låter också bekant… VK, eller hur? Men numera vistas jag mest på Facebook…

Post a Comment